radonfareskilt

Radonmembraner til alle typer bygg og byggegrunn 

● Radonsperre som holder radon og fukt ute
● Godkjente radonmembraner
● Detaljert bruksanvisning
● Komplette løsninger
● Kan benyttes i nybygg og ved rehab
● For alle typer bygg
● Ulike membraner passer til ulike konstruskjoner og radonrisiko
● Aldringsbestandige materialer

Radonsperre ( også kalt radonmembran, radonduk eller radonmatte ) brukes som tettesjikt som sperrer forbindelsen mellom luften inne og luften i byggegrunnen. Radonmembraner finnes i forskjellige kvaliteter og prisklasser. For å kunne velge riktig grad av sikring med passende membran bør man først foreta byggegrunnsundersøkelse med hensyn på radon. Radonlab leverer radonmembraner over hele landet og gir veiledning i forb. med valg og legging.

bestilling av radonmembraner

 

Easyflex

Easyflex påstrykningsmembran

Easyflex er en smøremembran som er spesielt egnet som radonsperre. Den tørker som en hel, elastisk og sømløs membran som er vann- og radontett.

Membranen kan rulles eller påføres med kost på de fleste underlag. Påføring er enkel og rask. Produktet er vannbasert, miljøvennlig og meget elastisk. Easyflex har god vedheft, men for spesielt krevende underlag bør Easyflex primer påføres først.

Produktet er spesielt egnet i rehabiliteringsprosjekter, men kan også benyttes i nybygg. Tester av Easyflex viser meget høy radonmotstand. Easyflex bør påføres i 3 lag. Hvert lag må ikke overskride 1 mm i tykkelse.

Forbruk: ca. 2 kg per kvadratmeter

● mer info ● bestilling
 


Easi Pour

Easi-Pour flytende radonmembran

Easi-pour er en tokomponent selvutjevnende, fleksibel fugemasse basert på polyuretan polymerer modifisert med hydrokarbonharpikser.

● mer info ● bestilling
 
 
radonmembran rmb400

 

RMB400 - plastmembran

RMB er den letteste radonmembranen som egner seg i områder med lav til middels radonrisiko. Denne radonduk er laget av armert polyetylen membran 0,4mm. Limes i skjøtene og veggtilslutninger med butyl fugemasse, skjøtebånd eller Elotene 3000 tape.

● mer info ● bestilling